Forside Nyheder

LG G3 A er en G3 til små hænder


LG er klar med endnu en mini-version af deres seneste flagskibsmodel.


Men i stedet for at gøre som alle andre, har LG besluttet sig for at droppe ?mini? og i stedet kalde telefonen for LG G3 A.


Som traditionen byder, når der lanceres en skrabet version af en flagskibsmodel, er G3 A en anelse mindre og en anelse svagere i specifikationerne.


Man får dog stadigvæk en 5,2 tommers skærm i fuld HD, et Snapdragon 800-chipset med en 2,6GHz CPU, 2GB RAM og 32GB lagerplads. Kameraet er dog det samme, 13 megapixel-kamera, som sidder i storebroderen.


Indtil videre har vi kun hørt om en lancering i Sydkorea, men de fleste af denne type mini-udgaver plejer også at komme til Europa og Danmark. Vi ved selvfølgelig ingenting om pris og dato endnu.


G3 A er faktisk ikke den første, skrabede version af G3. For tre uger siden annoncerede LG G3 Beat, der kommer til at hedde G3 s, når den lanceres globalt senere på året.


Men den smartphone er til gengæld så skrabet, at man faktisk ikke kan kalde den noget som helst form for version af G3. Dens specifikationer ligner noget fra 2011.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.