Forside IFA IFA 2014

Rundt er det nye firkantet – når det gælder smarture


 


Den store hype om det kommende Moto360 ur fra Motorola har fået LG og Samsung ud af starthullerne.


Begge firmaer har indtil videre satset på rektangulære designs for deres smarture, inklusive dem, der er baseret på Android Wear-platformen.


I mellemtiden har Motorolas Moto360 og dets flotte, runde design fået en hulens masse opmærksomhed, og mange venter i spænding på, at det bliver lanceret her i starten af september.


Så måske er det ikke så underligt, at LG og Samsung skynder sig på banen med runde Android Wear-ure.


Nærmest ud af det blå har LG allerede annonceret en opfølger til deres G Watch, der lige er kommet på gaden. LGs næste Android Wear-smartur hedder G Watch R (bill.) og ligner til forveksling et almindeligt ur. Det vil blive vist frem på IFA og skulle komme på gaden før jul.


Samsungs runde ur er stadig på rygteplanet, men det er SamMobile, der har opsnappet rygterne, og netop det site plejer at være særdeles velinformerede og troværdige.


Samsung kommer dog ikke tomhændede til IFA, når det gælder smarture. Som svar på LGs annoncering har de vist deres nye Gear S-ur frem (herunder). S´et skulle stå for “Solo” og være en henvisning til, at uret ikke behøver være koblet op til en smartphone for at virke.


Det har nemlig en 3G-dataforbindelse indbygget. Det er dog ikke et Android Wear-ur. I stedet at baseret på Tizen-systemet, som Samsung satser kraftigt på, men som endnu ikke har det samme økosystem bygget op som f.eks. Android Wear eller Pebble-platformen.


Gear S skulle også blive tilgængelig før jul.

Foto: Samsung


Annonce:
Forrige artikelHar Apple bedre talestyring I ærmet?
Næste artikelNy Netflix originalserie på vej: Marco Polo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.