Forside IFA IFA 2014

IFA: Samsung klar med Galaxy Note 4Galleri: Samsung Galaxy Note 4


IFA: Samsung klar med Galaxy Note 4


Det var ingen hemmelighed da Samsung brugte IFA i Berlin til at præsentere deres nyeste medlem af Galaxy familien. Galaxy Note 4 med 5.7 tommer Quad HD skærm.På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung i dag det nyeste medlem af Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Telefonen har en 5,7 tommer Quad HD (2560×1440) Super AMOLED-skærm, der giver skarpere og mere levende billeder, dybere kontrast, bedre synsvinkler og en utrolig responstid. Skærmens størrelse muliggør også bedre multitasking hos brugeren.
 
Med et nyt  16 megapixel kamera er der mulighed for at tage billeder i høj opløsning, ligesom der er Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering under mørke lysforhold.
 
Note 4 har også nye funktioner, såsom hurtig opladning, ultra-energibesparende tilstand, fingeraftrykslæser og flere mikrofoner, der giver brugeren mulighed for at optage og lytte til bestemte stemmer i en gruppesamtale.
  
S Pen er blevet forbedret for at lette hverdagen og der fokuseres på de funktioner, der ofte anvendes. Klip, indsæt, sammensæt og gem indhold helt enkelt ved hjælp af S Pen. Pennen er blevet forbedret for at skabe en følelse, der er så realistisk som muligt. Nu efterligner den, hvordan det føles at skrive på et stykke papir med en kalligrafi- eller kuglepen.   
 
Samsung Galaxy Note 4 vil være tilgængelig i butikkerne i oktober til en vejledende pris på 5.995 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.