Forside Nyheder

Netflix har 65 millioner medlemmer

-

netflix-hpNetflix-nationen har virkelig vokset sig stor.

Hvis Netflix var et land, ville det være på størrelse med Storbritannien eller Frankrig, for Netflix er nu nået op på over 65 millioner medlemmer verden over.

Annonce:

Langt størstedelen – 42 millioner – er stadig i Netflix’ hjemland, USA.

Det har Netflix meldt ud i sin første regnskabsfremlæggelse, siden de fik konkurrence fra HBO på det amerikanske marked. Men det sidste ser ikke ud til at have gjort ret meget ved Netflix’ succes. De fik næsten en million nye brugere i USA i sidste kvartal, og 2.4 millioner internationalt.

Den internationale omsætning gik op med hele 48%, men det blev til gengæld udlignet lidt af, at det har kostet en hel del penge at lancere i Australien og New Zealand.

Netflix understregede dog også i udmeldingen, at de har stor succes med deres originale indhold. ’Orange is the New Black’ var i front, da Netflix-medlemmer over hele verden slog rekord i antal sete timer, hvilket skete søndag d. 18/6. Det var samme dag som ’Game of Thrones’ havde sæsonafslutning, og en af de store NBA-finalekampe, så det er Netflix ret stolte af.

Med al den succes, kunne man måske nok spørge Netflix, hvorfor de så sætter prisen op…

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.