Forside Nyheder

The Last Starfighter kommer som VR-serie

-

Last_starfighter_postEr du gammel nok til at huske ’The Last Starfighter’?

80’er-filmen var noget særligt, fordi det var en af de første gange, CGI blev blandet med live-action-film for at skabe et science fiction-univers.

Annonce:

Nu vil den oprindelige manuskriptforfatter, Jonathan Betuel, lave en tv-serie over filmen, som det er så populært at gøre i disse dage (andre eksempler er ’Hannibal’, ’Fargo’ og ’12 Monkeys’).

Men ligesom med den oprindelige film, skal der prøves grænser med mediet. I serien vil der være scener, der fungerer som Virtual Reality. Det betyder, at hvis du vælger at se serien i et VR-headset, vil du i disse scener kunne opleve handlingen i 360 grader, og hvad du ser, er afhængig af, hvor du kigger hen.

Serien vil derfor formentlig kun være at finde som stream eller download, eller også vil der blive lavet en særlig udgave til broadcast-tv uden VR.

Serien kommer til at hedde ’The Starfighter Chronicles’ og kommer til at fokusere på det rum-korps, som hovedpersonen i den oprindelige film bliver rekrutteret til.

Annonce:
Forrige artikelNetflix har 65 millioner medlemmer
Næste artikelVerdens første spil der styrer Philips Hue lys
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.