Forside Indhold og distribution Film

Lionsgate-film lander på Steam

-

lionsgate_logo__130205232044Steam er mest kendt som en online-tjeneste for spil, men der har altid været bredere ambitioner hos holdet bag.

Således vil Steam også gerne være en underholdningsplatform, der tilbyder film. Men det har haltet lidt med indholdet, for Steam har kun haft aftaler med nogle af de mindre, uafhængige filmproducenter.

Annonce:

Nu har Steam imidlertid taget sit første skridt hen imod at kunne tilbyde de populæreste film. De har nemlig lige landet en aftale med Lionsgate, det p.t. største Hollywood-studie, der ikke regnes for at være blandt de klassiske, store studier såsom Warner Bros., Universal, Disney, Sony, Paramount og Fox.

Lionsgate står blandt andet bag ’The Hunger Games’-serien, ’Twilight’-filmene og ’Divergent’-trilogien. Med Lionsgate ombord kan Steam for alvor begynde at forhandle med de andre store filmselskaber.

Tilgængeligheden af filmene afhænger af territorie, og der er foreløbig intet nyt om, hvornår danske Steam-brugere eventuelt kan kigge med.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.