Forside Nyheder

Mere nyt om GALAXY S8: Totalt kantløs

-

Noget kunne tyde på, at iPhone 8 og GALAXY S8 kommer til at ligne hinanden en hel del.

Hvis rygterne taler sandt, bliver den næste iPhone nemlig lavet af glas hele vejen rundt, sådan at skærmen helt naturligt vil flyde over i bagsiden af telefonen.

Annonce:

Og sådan bliver det tilsyneladende også med GALAXY S8. Bloomberg har talt med kilder, der mener at vide, at S8 bliver et ”all-screen”-design. Det betyder formentlig, at hele frontens overflade bliver dækket af skærm, sådan som det har været drømmen for mange smartphone-fans i flere år.

Hvordan Samsung vil løse placeringen af frontkameraet og højttaleren til når man rent faktisk taler i telefonen, melder historien ikke noget om. Xiaomi er dog lykkedes med at gøre det i en af deres koncept-telefoner, Mi Mix, som kan ses på billedet herover.

Til gengæld siger Bloombergs kilder, at Home-knappen kommer til at sidde under skærmen, akkurat som den forventes at gøre det på iPhone 8.

Hvis Samsung kommer ud med dette design i foråret, vil de være et halvt år foran Apple.

Vi har allerede hørt rygter om, hvordan hovedtelefon-stikket kan blive droppet i den nye S8, og at Samsung vil introducere deres egen virtuelle assistent baseret på VIV i telefonen.

Annonce:
Forrige artikelSpotify dropper køb af SoundCloud
Næste artikelLoewe bild 3 UHD TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.