Forside Nyheder

Samsung dropper måske også hovedtelefon-stikket i S8

-

samsungs8Det er åbenbart stadig gældende, at når Apple gør noget, følger andre smartphone-producenter med.

Da Apple tog det – ifølge dem selv – modige skridt at droppe hovedtelefonstikket i iPhone 7, kunne man derfor godt regne med, at der ville være nogle top-producenter, der ville følge trop.

Annonce:

Det lader til at en af dem bliver Samsung.

Ifølge SamMobile, der plejer at være ret pålidelige, har Samsung planer om at skifte over til USB-C på den kommende GALAXY S8, og lade dette stik overtage al lydformidling, der ikke er trådsløs.

SamMobiles kilder har ikke yderligere forklaring på valget, men der er helt klart tale om en bevægelse her. Kinesiske firmaer som LeEco og Lenovo/Motorola droppede allerede hovedtelefon-stikket på deres topmodeller før Apple.

Samsung fremviser traditionelt deres smartphone-topmodel ved Mobile World Congress i Barcelona i februar.  Der går dog rygter om, at GALAXY S8 bliver forsinket, fordi Samsung vil lave ekstra tests for at være helt sikre på, at de ikke kommer ud i en Note 7-situation igen.

Annonce:
Forrige artikelUSAs højesteret giver Samsung ret i Apple-patentsag
Næste artikelGoogle Play Movies får 4K-film i USA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.