Forside Produkter Connected Home

ROUTER-TEST DEL 8: Vinderen er…

-
Steen Garbers Enevoldsen tester routere

Endelig er det blevet tid til at vi skal kigge på testresultaterne, og udnævne en VINDER!

Pyha, det har været en større omgang, og jeg er ikke engang færdig. I nedenstående video gennemgår jeg målingerne af performance for de forskellige wifi routere jeg har testet.  Jeg udnævner en vinder, baseret på ren performance, stabilitet og brugserfaringer (og NAF: Nerd Acceptance Factor).

Den næste video kommer til at handle om strømforbrug og antennekarakteristikker, men der går lige lidt tid, da det er ret tidskrævende målinger.

Annonce:

Jeg vil spare på ordene her, da det blot vil være en gentagelse af hvad jeg siger i videoen. Den er lidt lang, men dette emne er simpelthen for kompliceret til at man kan skøjte let hen over det.

 

 

Håber I har været underholdt, og måske fået et par aha-oplevelser. Vi ses til gennemgangen af strømforbrug og antennekarakteristikker.

 

Er det så slut på serien?

Ja, serien er slut, men nej jeg er ikke færdig med dette emne. Nu har jeg jo etableret en god baseline som jeg kan holde nye produkter op imod, og Netgear har lovet mig en sample af deres nye X10 og et par Orbi enheder, ligesom Synology har lovet at sende deres nye Dualband AC router RT2600AC også, så mon ikke der kommer en opfølgende video?

 

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen‘s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

 

Denne artikel er en del af serien: Router-Test

Annonce:
Forrige artikelNetflix udsender mørk teaser for ny House of Cards
Næste artikelJames Cameron kan stå bag den næste ’Terminator’-film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.