Forside IFA IFA 2017

Nu starter IFA i Berlin – Hvad forventer vi?

-
Foto: recordere.dk

IFA i Berlin starter på onsdag i næste uge, og recordere.dk er naturligvis på plads til Europas største udstilling om forbrugerelektronik. Hvad skal vi forvente af nyt og spændende?

Før i tiden var IFA i Berlin stedet hvor hele verden ventede på store nyheder omkring radio og TV, men den tid er for længst ovre. Nu præsenteres de største nyheder på CES i Las Vegas i januar, og IFA er mest europæisk premiere på meget af det man har set i USA.

Men der er nu alligevel plads til en håndfuld spændende nyheder, og i år er disse forventet til at være et OLED TV fra Bang og Olufsen, et nyt Galaxy Gear 4 ur fra Samsung, og så nogle flere HDR formater at kæmpe om.

 

Dette er IKKE BeoVision Eclipse, men en mockup. Illustration: recordere.dk

TV nyheder

Udover det allerede nævnte Beovision Eclipse OLED TV fra Bang og Olufsen, så er der en god chance for at LG præsenterer deres A7 serie af OLED TV i Berlin. Samsung vil have deres QLED TV Q8F med, der er endnu en flad model, der viser at selv Samsung satser på flere flade modeller.

På HDR fronten er der rygter om at flere udbydere vil vise software-opdateringer af deres TV modeller, med understøttelse af flere nye HDR formater.

Samarbejde mellem TCL og Samsung på QLED paneler forventes også at blive et tema.

Organisationen bag HDMI, forventes også at vise nyt om HDMI 2.1 på både stande og i lukkede fremvisninger.

 

Libratone Zipp Copenhagen. Foto: recordere.dk

Trådløs lyd

Flere af de store spillere på trådløs lyd har enten annonceret nye modeller, eller forventes at lancere opdateringer til deres program. Vi forventer også at nogle eksisterende modeller får understøttelse for virtuelle assistenter så som Alexa og Siri.

Om der vil være nogle på IFA der allerede viser Apples opdaterede AirPlay er nok mere tvivlsomt, da Apple nog gerne vil vise det selv først på deres event i September.

Men vi skal naturligvis se de nye trådløse DALI Callisto højttalere, der streamer i 24-bit hi-res kvalitet.

Vi kigger også forbi danske Libratone for at se om de har spændende nyt med på IFA.

Sonos har ikke annonceret noget nyt til IFA, og da de allerede har lanceret deres PLAY:BASE i år, skal vi nok ikke forvente andet end en mulig betasoftware af deres support for virtuelle assistenter snart.

 

Telefoner og mobile gadgets

Samsung har netop præsenteret deres Galaxy Note 8, som de europæiske forbrugere nu får mulighed for at lege med på Samsungs store stand, ligesom Samsung onsdag den 30. august i Tempodrom, hvor Samsung præsenterer deres to nye wearables Samsung Galaxy Gear 4 og en ny version af Gear Fit.

Nokia kommer og viser deres nye telefoner sammen med HDM og har også en stand med deres wearables og fitness gadgets.

LG viser også deres V30 frem.

 

Foto: IFA

Recordere.dk er på plads.

Recordere.dk er på plads fra onsdag til søndag, hvor vi både dækker pressekonferencer og de mange spændende stande i Berlin.

Du kan følge med hver dag i vores omfattende IFA sektion.

 

Se også

IFA kalender: Pressemøder og live stream

 

Annonce