Forside * Nyheder

Nu kan du blive betatester for Huawei

-

På Europas største tech-konference og fagmesse IFA Berlin offentliggjorde Huawei, at deres nye Android Pie-baserede styresystem EMUI 9.0 nu er i beta.

“Det nye styresystem er skabt med en ambition om at give en bedre og mere intuitiv brugeroplevelse. Vi har videreudviklet interfacet og minimeret antallet af trin, som brugerne skal igennem for at gennemføre en opgave. Derudover arbejder styresystemet i gennemsnit 12,9 procent hurtigere, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan åbne og tilgå dine apps og slippe for spildtid i processen,” udtaler Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark i en pressemeddelse.

Det nye styresystem kommer med Huaweis nye grafikprocessor GPU Turbo 2.0. Det betyder, at smartphonen vil være i stand til at understøtte endnu flere grafiktunge spil. Derudover kan GPU Turbo 2.0 på intelligent vis optimere ressourcekrævende opgaver og give enheden et performance-boost samtidigt med, at strømforbruget reduceres. Udover spiloplevelsen er GPU Turbo 2.0 også med til at forbedre svartiden på touch-skærmen og netværksforbindelsen.

Annonce:

 

Nye funktioner til dit helbred og din sikkerhed

Med EMUI 9.0 får brugeren adgang til fire nye redskaber: HiVision, Password Vault, Digital Balance dashboard og Wind Down-funktionen.

HiVision-funktionen gør, at smartphonekameraet bliver i stand til at identificere landmærker og kendte malerier via augmented reality ved, at man holder kameraet hen mod objektet. Når objektet er identificeret, vil du bl.a. blive introduceret til historien bag det pågældende objekt og få andre interessante fakta.

Password Vault hjælper brugerne med at opbevare krypterede kodeord med ansigts- eller fingeraftryksgenkendelse, som nemt kan hentes frem, når de skal bruges.

Med Digital Balance dashboardet kan du holde øje med dit smartphoneforbrug, som fx hvor meget tid du bruger på dine apps. Den kan også bruges til at sætte begrænsninger på, hvor meget du må bruge hver app. På den måde kan du hjælpe dig selv eller dine børn med at regulere brugen af fx sociale medier eller spil.

Wind Down-værktøjet er beregnet til at hjælpe brugeren med at koble af og komme ned i tempo før sengetid.

 

Hvem kan betateste EMUI 9.0 Beta?

Følgende smartphones understøtter EMUI 9.0 beta: Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 10 Pro og Huawei Mate 10.

Ved den officielle lancering vil EMUI 9.0 understøtte Huaweis seneste nye devices. Derudover vil der komme yderligere funktioner til efter lanceringen af Huaweis nye smartphoneserie Mate 20.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.