Forside Nyheder

DR ændrer fredagsunderholdning så flere streamere kan nå at stemme

-
LIVE er ikke lige live for alle seere. Foto: Foto: Agnete Schlichtkrull / DR

Den nye fredagsunderholdning på DR fik kritik for ikke at fungere på streaming. Nu ændres formatet.

Streaming TV er forsinket i forhold til samme kanaler udsendt over antenne, kabel eller satellit.

Forsinkelsen kan være alt fra få sekunder til minutter, afhængig af valg i forbindelse med streamingkvalitet og bitrate. På DRTV er forsinkelsen knap 30 sekunder.

Annonce:

I programmet LIVE, der er den nye fredagsunderholdning på DR1, der var konceptet at en solist/gruppe skulle spille i 30 sekunder, hvor seerne via en app kunne stemme dem videre i konkurrencen.

Men pga. forsinkelsen på streaming så betød det at de fleste der streamede DR ikke kunne nå at stemme.

Nu ændrer DR formatet på LIVE, så hver kunstner har 60 sekunder at spille i. Det betyder at dem der ser med på streaming via DRTV nu har ca. 30 sekunder til at nå at stemme, inden afstemningen lukker.

“Vi har lyttet til kritikken fra de seere, der har streamet og brugt appen. Vi gerne vil sikre os, at de også får en god oplevelse og kan nå at stemme med, så derfor har vi udvidet den tid, hvor artisterne synger, og dermed også det vindue, hvor seerne har mulighed for at stemme”, fortæller underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, til dr.dk.

Det hjælper dog ikke de tv-streamere der har et minut eller mere forsinkelse på signalerne. De vil fortsat ikke kunne stemme mens musikken spiller.

Den forlængede spilletid til hver kunster/band betyder at programmet udvides i længde, så der nu bliver en 1. del fra kl. 20-21 og en 2. del efter TV-Avisen kl. 21:25.

 

Annonce:
KILDEDR
Forrige artikelNu kan du blive betatester for Huawei
Næste artikelHer er de danske priser på Philips OLED+ 903
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.