Forside * Featured

YouSee prisstigninger per 1/1 2019

-
YouSee butik. Foto: recordere.dk

Nye priser på tv og bredbånd hos YouSee fra den 1. januar

“Der kommer stadig mere indhold og flere streamingtjenester på markedet, men det betyder desværre ikke, at indhold bliver billigere”, indleder YouSee forklaringen til næste års prisstigninger på tv.

Se også: Tv og streaming smelter mere sammen i YouSee’s Bland Selv-løsning

Annonce:

“Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse”, fortæller YouSee direktør Jacob Mortensen til recordere.dk.

Prisstigningen bliver en rund 10’er (per måned) på grundpakken samt de forskellige Bland selv-løsninger.

Mellempakken stiger 20 kr/måned og fuldpakken med 25 kr/måned.

 

Prisen på bredbånd stiger hos YouSee for de almindeligste abonnementer

 

Bredbåndspriser stiger

Bredbånd stiger også for de almindelige hastigheder, mens de allerhurtigste forbindelser på 500-1000 Mbit/s falder.

“Vi vil gerne give endnu flere danskere adgang til de hurtigste forbindelser, der i dag er markant dyrere end vores andre bredbåndsprodukter, og derfor vil prisen på en 1.000 Mbit-forbindelse falde fra 699 kr. til 499 kr. og en hastighed på 500 Mbit/s fra 499 kr. til 449 kr. efter nytår”, fortæller Jacob Mortensen til recordere.dk.

Prisen på de laveste hastigheder, 25 og 50 mbit/s, stiger efter nytår med 10 kr/måned, mens en 100 mbit-forbindelse stiger med 20 kr/måned.

YouSee forklarer prisstigningerne med at vores dataforbrug øges og det kræver løbende investeringer i netværket. Dataforbruget stiger med 30% per år.

“Vi bliver mere og mere digitale, og danskerne efterspørger stadig højere hastigheder på bredbånd. Det kræver store investeringer til at vedligeholde og udbygge netværket, og vi er derfor nødt til at hæve prisen med 10 og 20 kr. for en del af vores bredbåndsprodukter”, slutter Jacob Mortensen til recordere.dk.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.