Forside * Nyheder

IFA 2019: Sony pressekonference

-

Sony løftede sløret for en række nye produkter i forbindelse med den årlige forbrugerelektronikmesse IFA 2019 i Berlin, Tyskland, som slår dørene op fredag d. 6. september.

Sonys pressekonference blev afholdt torsdag den 5. september, forud for IFAs officielle åbning, hvor Shigeki Ishizuka indtog scenen. Han er Senior Executive Vice President og Officer in charge of Electronics Products & Solutions Business for Sony Corporation.

Her understregede han, at Sonys formål er at ”fylde verden med følelser gennem kreativitet og teknologi” og at virksomheden vil fortsætte med at skabe banebrydende produkter, som giver mere værdi for både udviklere og brugere. Derefter afslørede han den nye Xperia 5 og andre produkter, der er skabt på baggrund af Sonys unikke teknologier og fortalte, at Sony vil fortsætte med at levere ”personlige underholdningsløsninger” skræddersyet til hver enkelt bruger ved at kombinere de bedste produkter og teknologier fra Sony.

Annonce:

 

Xperia 5

Sony præsenterede Xperia 5, der er den seneste tilføjelse til flagskibsserien, som samler de bedste funktioner fra Xperia 1 sammen med Sonys teknologier fra den professionelle tv- og filmindustri, i et stilet og kompakt design. Xperia 5 bliver tilgængelig i forskellige lande fra efteråret.

Xperia 5 understøtter HDR (high dynamic range) og kombinerer 21:9-formatet med en 6,1” Fuld HD+ (2,520 x 1,080 pixels) OLED-skærm. Det slanke design på blot 68 mm i bredden, gør den nye model kompakt og nem at bruge, og samtidig får brugerne en 21:9 CinemaWide™-oplevelse i en enhed, der er 14 gram lettere end Xperia 1.

 

Xperia 5’s tredobbelte kamera er udstyret med 12 MP billedsensorer og optisk billedstabilisering (OIS). Kameraet Eye AF (Auto Fokus), bruger algoritmer fra Sonys α™ (Alpha™) kameraer med udskiftelige objektiver. Det gør det muligt for kameraet at identificere og holde fokus på det menneskelige øje. Desuden kan brugere nemt skifte mellem det alsidige 26 mm (F1.6) objektiv, til et 52 mm (F2.4) teleobjektiv eller et 16 mm (F2.4) objektiv til super-vidvinkeloptagelser (svarende til 35 mm) – på den måde er der mulighed for endnu flere kreative billeder.

Hjemmeunderholdning & Lyd

WI-1000XM2 trådløse hovedtelefoner med støjreducering

Sonys 1000X-serie med trådløse hovedtelefoner giver dig en bedre lydoplevelse via den bedste støjreducering og fantastisk lyd. WI-1000XM2 med nakkebøjle er det seneste skud på stammen af prisvindende hovedtelefoner, der sammenkobler WH-1000XM3 og de trådløse hovedtelefoner WF-1000XM3. Med Sonys HD Noise Cancelling Processor, QN1, som man kender fra WH-1000XM3, har WI-1000XM2 industriens førende støjreducering1 og høj lydkvalitet. Hovedtelefonernes fleksible nakkebøjle i silikone giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik med komfort og stil.

Sony fremviser også en række lydteknologier og produkter, der kan kombineres med en smartphone eller andre enheder, og giver en underholdningsoplevelse tilpasset individuelle præferencer. Besøgende på IFA vil få muligheden for at opleve 360 Reality Audio, som er en ny lydoplevelse, hvor brugerne får fornemmelsen af, at være til live-koncert. Ved at kombinere Xperia 1-smartphone og WH-1000XM3 hovedtelefoner, kan man analysere lytterens høreegenskaber ved hjælp af en app og skabe et fordybende musikfelt, der er perfekt optimeret til den enkelte lytter.

 

Sony viste også …

I tv-kategorien fremviser Sony også sit eksisterende udvalg, der bl.a. indeholder BRAVIA MASTER-seriens ZG9 8K HDR Full Array LED-tv og AG9 4K HDR OLED-tv, der udkom på det europæiske marked i foråret.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.