Forside Produkter Mobil

Nu kan der betales med Google Pay fra ure

-

I forbindelse med lanceringen af Samsung Galaxy Watch4 er Google Pay åbnet for ure i Danmark

Det har længe været muligt at betale med sin Android telefon via Google Pay i Danmark, men ikke via ure. I forbindelse med lanceringen af det seneste ur, Samsung Galaxy Watch4, der åbner Google nu op for kontaktløs betaling via Wear OS.

Annonce:

“Enkel kontaktløs betaling fra dit håndled har altid været en del af Wear OS. Vi udvider nu supporten til Google Pay til 16 nye lande, herunder Belgien, Brasilien, Chile, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Hong Kong, Irland, New Zealand, Norge, Slovakiet, Sverige, Taiwan, Ukraine og De Forenede Arabiske Emirater, og flere følger”, skriver Google på sin blog.

Google fortæller at selve app’en til ‘G Pay’ også er blevet opdateret, så kreditkort-billederne er større og nemmere at ‘swipe’ i gennem.

For at bruge Google Pay skal app’en installeres på uret via app-butikken Google Play.

Derudover skal ens bank understøtte Google Pay. Vi har samlet en liste over banker der understøtter den type betaling i dag, samt hvilke kreditkort de understøtter den type betalinger på.

 

[table id=116 /] Kilde: Google Pay

 

Annonce:
Forrige artikelNu har Razers billige Low-Latency-øretelefoner også ANC
Næste artikelPolitikere vil tvinge Apple og Google til at overgive sig i app-butikskrigen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.