Forside * Featured

TIP: Vil du gerne skifte musik streaming platform UDEN at miste din musik?

-

TIP: Flyt streaming platform nemt med Soundiiz

Soundiiz,  en smart løsning til dig der gerne vil holde streaming tjeneste flyttedag UDEN at miste alle dine playlister.

Soundiiz er en tjeneste der oprindeligt er lavet til professionelle musik kuratorer, der har brug for at publicere playlister på kryds og tværs af streaming platforme.

Annonce:
Der kan synkroniseres og flyttes i mellem et utal af streaming services og musik tjenester.

På trods af det professionelle tilsnit, er tjenesten også perfekt for alle, der gerne vil flytte streaming platform, eller synkronisere deres musik over flere streaming tjenester.

Synkronisering af playlister i mellem streaming tjenester

Et eksempel kunne være, at du bruger Tidal derhjemme på HIFI anlægget, men bruger Spotify på farten, eksempelvis i Tesla`en.

Her kunne det være ønskværdigt at musik der tilføjes til dine favorit playlister synkroniseres automatisk, så hvis du f.eks “liker” et nummer i spotify, dukker det op i en tilsvarende “likede sange” playliste i Tidal.

Mange muligheder og streaming platforme er understøttet

Fra pladesamlerens Discogs database til alle de store og små tjenester.  Soundiiz understøtter et virkeligt imponerende antal tjenester med større eller mindre funktionalitet som du kan se her.I øjnene springer især apples iTunes, der forholder sig meget lukket.  

Eksempel på smartlinks

Har man behov for at distribuere en playliste på forskellige tjenester, kan man altså nøjes med at lave den en gang, og lade soundiiz klare resten.  Det gør vi f.eks på HIFI redaktionen med vores aktuelle playliste der løbende opdateres med de tracks der garanteret brugers til lyttetests:

Screenshot – klik her for link

Forskellige planer fra 0 kroner

Afhængigt af dit behov, tilbyder tjenesten forskellige subscriptions.

Kunne du tænke dig at se flere små tips som dette?  Giv din mening til kende i kommentarsporet eller send redaktøren et tip!


Læs mere om soundiiz her

Se lynvideo:


 

Denne artikel er en del af serien: HIFI Streaming

Denne artikel er en del af serien: HIFI TIPS

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.