Forside * Featured

Nyt til musikelskere: Stor update til Roon

-

Roon ude i version 1.8

Det sker kun ca hver 8-12 måned, at musik specialist softwaren Roon modtager en større opdatering.  Version 1.8 byder på en masse nye features, primært i forhold til endnu mere kontekst til musikken med endnu flere forslag.

Annonce:

Med Roon er brugeren i stand til at navigere og opdage musik på et utal af måder, fra eget fil baseret bibliotek og via dyb integration med Tidal, Qobuz og dropbox.  Programmet trækker oplysninger fra utallige kilder der præsenteres som udførlige credits med links.  Komponister og musikkeres arbejde kan spores, og føre til helt nye opdagelser af samarbejder og fremførsler af musikken.

For fans af klassisk musik, kan man ganske enkelt lade roon tage udgangspunkt i komponister, og nemt navigere de utallige fremførsler med forskellige dirigenter og orkestre.

Der føres statistik på dine afspilninger, således at man også kan udforske hvad man rent faktisk hører mest af, og hvor meget.

Stadig ingen cloud eller playlist import/export

Desværre er det endnu ikke muligt at tage Roon “med sig”, da systemet ikke understøtter en form for cloud løsning.

Læs mere om Roon 1.8 hos Roon Labs

Læs vores test af version 1.7

Se gennemgang af de nye features:

Vi kan også anbefale at se denne video der deler tips og fortæller mere om hvad Roon egentlig er med Chris Barker:

Denne artikel er en del af serien: HIFI Streaming

Denne artikel er en del af serien: High-end HIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.