Forside * Featured

Ny, dansk HIFI webshop ser dagens lys

-

Interceptor audio og Allon Hecht er gået sammen om et fælles projekt: Lydportalen.dk

Bag det nye Lydportalen ligger to high-end Hi-Fi forretningskoncepter, der gennem mange år har arbejdet sammen om at sprede budskabet om den gode lyd: Interceptor som eksklusiv leverandør og Lydportalen som veldrevet fysisk butik, stiftet af Leon Saunte i 2007. Dagen kom hvor Leon ønskede at søge nye udfordringer, derved opstod muligheden for at bringe det gode renommé videre i form af en webportal med et nyt produktsortiment i et prisleje, hvor alle generationer kan være med.

Annonce:

Lydportalen.dk drives altså af Allon Hecht og Interceptors stifter Jesper Johannesen. Konceptet bygger på personlig, professionel betjening, og for dem der måtte have et ønske for at opleve lyden live, kan det ske hos udvalgte butikker og showrooms.

“Tiden har aldrig været mere moden til den fordybelse og forkælelse af sanserne, som fantastisk Hi-Fi kan skabe. Det er ikke længere nørdet, men et superfedt statement at vise, at man engagerer sig i de universer og generøse fortællinger, som god musik kan forløse” udtaler webshop manager Allon Hecht, der siden 2004 har arbejdet professionelt med Hi-Fi.

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.