Forside * Nyheder

HIFI NYT: Ny generation af Klipsch Reference serie højttalere

-

Ny generation af Klipsch reference serie.

Klipsch er klar med næste generation af deres mest populære højttaler serie siden 90’erne. Reference serien har nemlig fået endnu en overhaling både visuelt og teknisk. Her er det nye design blevet strammet gevaldigt op og ligger nu tæt op af den ellers noget mere eksklusive Premiere serie.


Annonce:

Et mere clean design end tidligere

Hvor den gamle Reference frontbafle var grå, er den nye matsort og alle skruer er blevet gemt væk, for et mere clean design.

Reference serien introducerer også et forbedret Tractrix horn, der er blevet markant større og nu går fra kant til kant, for at give en endnu bedre spredning af lyden.

Bas/mellemtone enhederne er ligeledes opdateret og har lånt teknologi fra den dyrere Premiere serie. Derudover er membranen lavet i et helt nyt TCP materiale (Spun-Copper Thermo-Crystal Polymer), der er langt mere stift og hårdført, dette gør højttalerne i stand til at gengive bassen noget mere præcist, end hvad der var muligt tidligere. 

Mere information fås hos AV-Connection

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Denne artikel er en del af serien: premium højttaler

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.