Forside * Nyheder

HIFI NYT: Stribe af arrangementer i Odense for HIFI interesserede

-

Fra AV-Connection har vi modtaget denne pressemeddelelse, der hermed viderebringes:

AV-Connection Odense inviterer til spændende demo arrangementer.

Annonce:

Lær om teknikken, lyt og bliv begejstret – Bliv opdateret på de nyeste trends indenfor Hi-Fi verdenen af specialisterne, når AV-Connection Odense får besøg af to verdenskendte danske højttalerproducenter og legendariske Technics. 

 

Program:

  • Technics 14/9-2022

En spændende aften med Jan Ahlstrøm fra Technics, der bl.a. kommer rundt om 3 anmelderroste Hi-Fi systemer, i forskellige prisklasser. 

  • SA-C600 receiveren med SB-C600 reolhøjttalerne.
  • SU-G700 forstærkeren med SL-G700 netværks/cd-afspilleren og SL-1210GR pladespilleren i kombination med SB-G90MKII gulvhøjttalerne.
  • Slutteligt kraftværket SU-R1000 og SL-1200G flagskibs pladespilleren.
  • System Audio 13/10-2022

På denne aften gennemgår Ole Witthøft fra System Audio de fantastiske aktive Silverback højttalere og så slutter vi af med en verdenspremiere, da vi for første gang kan demonstrere et komplet Silverback surround setup, i vores nyindrettede biograf.

 

  • Audiovector 17/11-2022

Martin Dunhoff fra Audiovector besøger os til en seværdig aften, hvor vi har premierer på de nye QR-7 gulvhøjttalere og gennemgår resten af den forrygende QR-serie. Efter pausen finder vi R1 Signature og hele R3 serien frem (Signature, Avantgarde og Arrete).

Kig forbi til en uforpligtende og inspirerende aften hvor vi kommer vidt omkring i det spændende Hi-Fi univers og ikke mindst får lyttet på en masse fed musik. Tilmelding på: [email protected]

Tidspunkt og tilmelding:

Alle arrangementer foregår i tidsrummet fra 18.00-21.00 (oplys navn og telefonnummer ved tilmelding). Der er 25 deltager pladser til rådighed pr. event  hvor der også bydes på lidt snacks og drikkevarer. 

AV-Connection Odense

Dalumvej 9, Dalum
5250 Odense SV

Tilmelding pr. Tlf: 3510 3030

Tilmelding pr.  Mail: [email protected]

www.av-connection.dk

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.