Forside Nyheder

Kort nyt: Med Prime Video, Netflix, LG og Oister

-

Vi følger op på historier fra ugen der gik, med nyheder om Amazon Prime Video, Netflix, webOS Hub og Oister samt LOTR-serien Rings of Power

Dolby Vision er tilbage på Prime Video på Apple TV
Først dukkede der titler op med Dolby Vision HDR, for brugere af Amazons streamingtjeneste på Apple TV 4K. Her i blandt afsnit af LOTR-serien Rings of Power (Magtringene). Så forsvandt Dolby Vision igen fra Prime Video, men nu er HDR-formatet tilbage igen for brugere af Apple TV 4K. Denne gang alle afsnit af Rings of Power m.fl.

Annonce:

Flere titler på Netflix med rumlig lyd
Netflix’ rumlige lyd får lyden til at lyde af mere, selvom der ikke lyttes på et surround-anlæg. En mere filmisk lydoplevelse, som de selv beskriver det. Nu kan Netflix-brugere, der som minimum har et Premium-abonnement finde rumlig lyd på mere end 700 af Netflix’ mest sete titler, herunder Stranger Things, The Watcher, Wednesday og Knives Out: Glass Onion.

Apple TV+ og Music kommer 200 mærker via WebOS Hub
LG tilbyder sit smart tv, webOS, til 3. part i en enklere udgave kaldet WebOS Hub. I følge LG er der nu 200 partnere som har licens til at bruge det. Det er ikke kun TV, de nævner mærker som Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa og Hyundai. Nu har WebOS Hub udvidet samarbejdet med Apple, og det betyder at Apple TV+ og Apple Music er tilgængelig på WebOS Hub, ligesom de seneste TV med Hub’en også vil understøtte Apple Homekit og Airplay 2.

Oisters underholdning får lyd fra Podimo
Med det nye samarbejde kan Oister-kunder se frem til at kunne vælge et mobilabonnement, hvor Podimo Premium er inkluderet – tjenesten med podcasts og lydbøger.

Amazon: Over 100 millioner har streamet Rings of Power
Første sæson af LOTR-serien Rings of Power (Magtringene) nu blevet streamet mere end 100 millioner gange på streamingtjenesten Amazon Prime Video. Det gør serien til den mest sete på Prime Video med samlet set 24 mia. minutter streamet verden over.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle teaser fremtiden for søgning og Maps i næste uge
Næste artikelLyntest: Nuprime Evolution Two
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.