Forside * Nyheder

Europas største HIFI messe åbner på torsdag

-

På torsdag åbnes dørene for Europas største HIFI messe, HIGH END 2023

Her vil over 500 udstillere og næsten 1000 brands, herunder en lang række danske HIFI producenter, vise deres produkter frem. 

Annonce:

HIGH END 2023, der afholdes i MOC Event Center i München, Tyskland, fra den 18. til 21. maj, er en international audio-udstilling, der præsenterer et bredt udvalg af produkter og tjenester inden for lydteknologi. Udstillingen, der fejrer sit 40-års jubilæum, vil tilbyde et spændende program med forskellige højdepunkter for både branchefolk og musikelskere.

På messen kan man opleve et omfattende udvalg af produkter inden for lydbranchen, herunder streaming løsninger, højttalere, forstærkere og pladespillere. Der vil være fokus på nye produkter og innovationer. Årets tema for HIGH END 2023 er “Loving Music”, og den amerikanske guitarist Al Di Meola vil være æresgæst og optræde under åbningskonferencen den 18. maj.

30.000m2 consumer lyd

Udstillingen er spredt ud over fire gigantiske haller og to atriums, der dækker en samlet udstillingsareal på over 30.000 kvadratmeter!  Besøgende vil have mulighed for at opleve forskellige lyd- og teknologi-højdepunkter blandt de ca. 1.000 præsenterede brands. 

Der præsenteres yderligere et varieret program med live-events, paneldebatter og præsentationer.

HIGH END er en anerkendt audio-udstilling, der har været med til at sætte standarden for kvalitetslyd i 40 år.  Udstillingen samler fagfolk og HIFI interesserede fra hele verden, herunder en lang række danske lydvirksomheder. 

Messen løber af stablen fra 18-21 Maj. 

Mere information og billetter kan fås på messens website

Denne artikel er en del af serien: HIFI branche nyheder

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.