Forside Nyheder

Nye M3-Macs kan være klar til oktober

-
(Foto: Apple/Rec.dk)

Ud over de mest logiske opgraderinger af bærbare, kan vi angiveligt forvente nye M3-iMacs. Apple skulle endda arbejde på en 32”-iMac, der dog har længere udsigter.

Apples succes med sine egne Apple Silicon-chips ser ikke ud til at bremse op lige foreløbig. Her i 2023 går vi og venter på annonceringen af M3-serien og de opgraderinger af bærbare og stationære computere, der er typisk følger i kølvandet på offentliggørelsen af nye Apple-chips.

Ifølge Apple-spåmanden Mark Gurman fra Bloomberg vil Apple holde en event til oktober, og de vil vise de første Macs frem med den nye M3-chip. Hvis det vante mønster følges – og det mener Gurman bliver tilfældet – kommer vi til at se en ny MacBook Air og en ny MacBook Pro, begge i 13”-størrelsen og med M3 ombord.

Annonce:

Det er lidt mere uvist, om Apple vil benytte lejligheden til allerede at opgradere den 15” MacBook Air, der blev lanceret tidligere i år. Men hvis Gurmans kilder ved, hvad de taler om, så bliver der også tale om nye iMacs med M3.

Sidst vi så en ny udgave af Apples stationære alt-i-én-computer var i 2021, hvor der dukkede nye iMacs op i en række nye, friske farver. Disse havde dog chips fra M1-serien om bord, og siden har iMac-fans ventet på, at noget nyt skulle dukke op.

32” iMac på vej?

Det ser altså med andre ord ud som om, som det også tidligere har rygtedes, at Apple har tænkt sig at springe M2 over, når det gælder iMac, og i stedet opgradere direkte til M3. Det kunne vidne om, at Apple så småt er begyndt at køre iMac-serien over i et lidt langsommere spor på motorvejen. Men Sådan skal det ikke nødvendigvis tolkes.

Gurman kunne nemlig også få nogle dage siden præsentere et nyt rygter, han har hørt fra indersiden af Apple, der peger i den stik modsatte retning. Apple skulle nemlig angiveligt være i gang med at udvikle en iMac med 32-tommer skærm.

Det er svært at sige om en sådan iMac i givet fald ville blive ret meget større end de nuværende. Der er stadigvæk en del af give af, når det gælder kanterne og bunden af overfladen på de nuværende iMacs. Det kunne også være, Apple blot kører skærmen ud til kanten og gør den samlede maskine en smule større for at opnå de 32 tommer.

Uanset hvad skal vi næppe forvente at se denne nydesignede iMac til oktober. Ifølge Gurman kommer den tidligst næste år, men det er jo netop også dette der peger på, at iMac Ikke er på vej i graven lige foreløbig.

M3-eventen i oktober skulle altså blive en separat begivenhed fra Apples normalt største punkt i efterårets kalender, hvilket naturligvis er annonceringen af den næste iPhone. Det sker formentlig i september, og hvis Apple holder en separat M3-event i oktober er det næppe fordi, der ikke er ret meget at tale om, når den næste iPhone lanceres.

Annonce:
Forrige artikelSikkerhedsmyndigheder: Fejl på 3 ud af 4 opladere
Næste artikelTEST: OnePlus 81 Pro – Trådløst og mekanisk tastatur for feinschmeckere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.