Forside Produkter Computere

Den nye M1 iMac bliver farverig

-

Den ny iMac kommer i farver, med ny M1 chip, 4.5 K display og forbedret kamera og mikrofon.

Apple opdaterer nu iMac-serien, den serie hvor computeren er indbygget i skærmen, og er klar med flere nyheder og forbedringer.

Annonce:

Designet er tyndere og som noget nyt er der kommet farver på. Nogle af farverne kendes fra iPhones og iPads, men der er også blevet plads til en gul og en orange.

Ny iMac kommer med Apples egen M1 chip og et 24″ retina display med 4.5K opløsning.

 

 

Kamera, mikrofon og højttalere er blevet forbedret, så iMac nu er bedre til videomøderne. Kamera er et 1080p HD-kamera med en sensor der lukker mere lys ind, og M1-chippens hurtige beregninger bruges til at optimere kvaliteten, så brugeren tager sig ud fra sin bedste side på videoopkaldet.

 

 

 

Der er 3 mikrofoner indbygget i det Apple kalder studiekvalitet. De forskellige mikrofoner benyttes til at forbedre samtalekvaliteten og undertrykke uønsket baggrundsstøj.

Keyboard har fingeraftrykslæser, Touch ID, og her sørger M1-chippen også for sikkerheden med kryptering direkte fra scanner til chip, så ens fingeraftryksdata ikke er frit tilgængelig.

 

Lyden leveres af hele 6 højttalerenheder, der DSP-styres af computeren og det giver en rumlig lyd. Dolby Atmos er understøttet.

 

 

Strømkabel klikker på magnetisk.

Ny 2021 iMac kommer i 3 varianter, med mulighed for valg af farver. Kombinationerne er:

 

 

Pris og tilgængelighed

  1. iMac (8-core CPU, 7-core GPU, 256GB) koster kr. 11.499,-
  2. iMac (8-core CPU, 8-core GPU, 256GB) koster kr. 13.499,-
  3. iMac (8-core CPU, 8-core GPU, 512GB) koster kr. 14.499,-

Kan bestilles fra 30/4 med levering i sidste halvdel af maj.

 

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer iPhone 12 i lilla
Næste artikeliPad Pro får M1 chip, Mini-LED og 5G netværk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.