Forside Nyheder

Disney+ går nu efter konto-delere

-

Disney Plus strammer skruen: Nye regler for deling af adgangskoder fra 1. november

Fra 1. november bliver det slut med frit at dele dit Disney Plus-abonnement med venner og familie, der ikke bor under samme tag som dig. Den nye regel vil først blive implementeret i Canada, hvor abonnenter allerede har modtaget information om ændringen. Det skriver CNet

Annonce:

Streamingtjenestegiganten har sendt en klar besked til sine canadiske abonnenter: “Medmindre andet er tilladt af dit serviceniveau, må du ikke dele dit abonnement uden for din husstand,” lød budskabet. Overtrædelse af denne regel kan føre til begrænsninger eller endda afslutning af adgangen til tjenesten.

Den nye politik følger efter Netflix’ eksempel, som tidligere i år begyndte at opkræve et gebyr på 8 dollars for ekstra brugere på en konto. Det er dog endnu uklart, om Disney Plus vil have en lignende skala baseret på abonnementstypen.

Disneys nye tilgang til kontodeling kommer i kølvandet på en prisforhøjelse, der træder i kraft den 12. oktober i Canada.

 

Stramninger over hele linjen

Disneys beslutning om at indføre strengere regler for deling af adgangskoder kommer som en del af en bredere strategi for at beskytte virksomhedens indtægter og sikre, at hver bruger betaler for den service, de modtager. Disney Plus har oplevet en hurtig vækst siden lanceringen og har nu over 116 millioner abonnenter på verdensplan.

Mens canadierne er de første til at opleve de nye regler, forventes det, at Disney Plus vil rulle disse restriktioner ud i andre lande i de kommende måneder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.