Forside Nyheder

Beyerdynamic klar med trådløse gamer-hovedtelefoner

-

Det tyske firma lover høj kvalitet, lav latency og op til 50 timers batterilevetid på en opladning

Beyerdynamic er kendte for deres professionelle studie-hovedtelefoner og øvrige produkter for musikelskere med hang til høj lydkvalitet. De er også kendte for at tage sig den tid, det tager at udvikle et produkt, der lever op til firmaets standarder.

Annonce:

Således var Beyerdynamic relativt sent ude med sine trådløse øretelefoner, som de først lancerede sidste år. Det var også sidste år, det tyske firma kom med et sæt trådløse hovedtelefoner i form af Amiron Wireless-modellen.

I de senere år har Beyerdynamic også gjort indtog i gaming-verdenen, og har også her fokuseret på den høje ende. Som Engadget skriver, ser man ofte professionelle e-sportsudøvere bruge firmaets hovedtelefoner i turneringer med mere.

Også på denne front har Beyerdynamic taget sin tid, når det gælder trådløse hovedtelefoner. Men nu er firmaet klar endelig klar med et par trådløse hovedtelefoner til gamere og andre, der kan bruge lignende funktionalitet i et par hovedtelefoner.

Semiprofessionel boommikrofon

MMX 200 er navnet på modellen, der har en del af de tilsvarende kablede hovedtelefoners features. Det gælder for eksempel de 40mm-fuldtonedrivere, der sidder i den lukkede hovedtelefon. Det gælder også den DSP, der sidder i hovedtelefonerne og bearbejder lyden, så den er tilpasset gamer-behovet.

Der kan også sættes en boom-mikrofon på, som Beyerdynamic har gjort noget særligt ud af. I stedet for den sædvanlige computermikrofon sidder der en 9mm-kondensatorkapsel som mikrofon i boom’en, som Beyerdynamic påstår kan konkurrere med lyden i en professionel podcast.

Men det vigtigste i et par gaming-hovedtelefoner er og bliver latency’en, for ingen gider spille med lyden haltende bagefter. En særlig low-latency mode sikrer, at det ikke bliver tilfældet, og her anvender MMX 200 en USB-dongle, der følger med. Denne trådløse tilstand går uden om den indbyggede Bluetooth 5.3 og forbinder hovedtelefoner og dongle separat. Der følger dog også et kabel med, hvis sådan et skulle blive nødvendigt.

Ved brug af Bluetooth har hovedtelefonerne en ret imponerende batterilevetid på op til 50 timer på en opladning. MMX 200 er lavet til lange gaming-sessions, så der sidder memory foam i kopperne for ekstra komfort. Og så siger Beyerdynamic derudover, at hovedtelefonerne er optimeret til selvreparation.

Til at starte med ser det ud som om, MMX 200 skal købes over nettet på Beyerdynamics egen hjemmeside. Her koster den 249 Euro eller ca. 1857 kroner. De fås i grå og sort.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.