Forside Baggrund

IKEA lancerer nye sensorer til det smarte hjem

-

I det nye år kommer IKEA med nye sensorer til deres Smart Home-kollektion

I det nye år præsenterer IKEA en række sikkerhedsgadgets til deres Smart Home-kollektion, som skal forstærke trygheden i boligen.

Annonce:

Kender du også til usikkerheden ved at forlade hjemmet, usikker på om alt er slukket og lukket? Vintermånederne får ofte folk til at tænke mere på sikkerhed. Dertil introducerer IKEA blandt andet dør- og vinduessensoren PARASOLL, der informerer dig via mobil, hvis noget åbnes. En anden nyhed er BADRING, som kan opdage vandlækager ved vaskemaskiner.

VALLHORN-bevægelsessensoren er også en del af denne nye linje, der tænder lyset ved bevægelse. Dette hjælper med at spotte uventede bevægelser og kan samtidig spare på elregningen. Disse produkter kan synkroniseres med IKEAs DIRIGERA hub, men kan også bruges selvstændigt.

Sikkerhedsprodukterne er designet til at være nemme at installere.

De nye VALLHORN og PARASOLL produkter vil være tilgængelige fra januar, mens BADRING lanceres i april. Priserne starter fra 69 DKK for VALLHORN, 79 DKK for PARASOLL, og BADRING prisen vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

  • VALLHORN bevægelsessensor kommer januar 2024 til 69 DKK
  • PARASOLL dør- og vinduessensor kommer januar 2024 til 79 DKK
  • BADRING vådsensor kommer april 2024, og er endnu ikke prissat

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.