Forside Nyheder

Norlys vil tilbyde digital sikkerhed med ny cyberforsikring

-

Norlys har annonceret en forbedring af deres kunders digitale sikkerhed gennem en ny cyberforsikring i samarbejde med forsikringsselskabet Topdanmark.

Denne beslutning kommer i kølvandet på den voksende bekymring for online kriminalitet, hvor mere end 150.000 danskere årligt bliver ofre for internetbaseret kriminalitet, inklusive identitetstyveri, kortmisbrug og svindel.

“Som internetudbyder er det vores ansvar at sikre, at vores kunder har en tryg digital oplevelse,” udtaler Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys’ digitale forretning i en pressemeddelelse til recordere.dk. “Denne nye cyberforsikring er et skridt i retning af at beskytte vores kunder mod de farer, der lurer online.”

Annonce:

Norlys’ eksisterende sikkerhedspakke, der allerede beskytter mod farlige hjemmesider og virustrusler, udvides nu med Topdanmarks cyberforsikring. Denne forsikring tilbyder kunderne rådgivning om sikker e-handel og krisehjælp i tilfælde af digitale krænkelser.

Ifølge en undersøgelse fra ITWatch har 41% af danskerne, der har tegnet cyberforsikring, allerede haft brug for den. Topdanmark bekræfter dette billede og understreger værdien af forsikringen.

“Vores mål er at tilbyde en forsikring, der er skræddersyet til forbrugernes behov i en digital verden,” forklarer Carsten Elmose, privatdirektør hos Topdanmark. “Vi står klar til at hjælpe med retshjælp og dække selvrisiko ved kortmisbrug, så vores kunder kan føle sig sikre online.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.