Forside * Nyheder

Tag på “rumrejse” med Space Perspective for kun 870.000 DKK!

-

Har du nogensinde drømt om at svæve blandt stjernerne, men fundet dig selv en anelse forankret af både tyngdekraft og en ikke så astronomisk bankkonto? Frygt ej, for Space Perspective er kommet til undsætning, og de tilbyder billetter til rummet, der – tro det eller ej – ikke kræver, at du sælger din nyre på det sorte marked.

For den beskedne sum af $125,000 kan du nu få en plads på første parket til en af menneskehedens ældste drømme: at se Jorden fra rummet.

Annonce:

Nu tænker du måske, “Hvad er hagen?” Er det en envejsbillet? Skal jeg dele kapsel med en flok aliens? Frygt ej, kære jordbo. Space Perspective har designet en oplevelse, der er så behagelig og jordnær som muligt – bortset fra at du er omkring 30 kilometer over jordens overflade, selvfølgelig.

 

Du vil blive løftet op af en gigantisk ballon, som er både mere miljøvenlig og betydeligt mindre eksplosiv end dine gennemsnitlige raketter. Og det bedste af det hele? Ingen vægtløshedskvalme. Du kan nyde din champagne med begge fødder på… tja, kapselgulvet.

Forestil dig at glide op gennem atmosfæren, mens du sidder behageligt i en tryksat kapsel, der er designet mere som en luksuslounge end et trangt rumskib. Her er der ingen snævre sæder eller kamp om armlænet. Space Perspective lover en rumrejseoplevelse, hvor den eneste bump på vejen (eller rettere sagt, i stratosfæren) kunne være, at din selfie-stick ikke er lang nok til at fange hele den betagende udsigt.

 

Men hvad får man for $125,000, udover den ubestridelige ret til at prale ved enhver given lejlighed? En rejse til kanten af rummet, hvor du kan betragte jordens krumning og det uendelige mørke af universet. Det er en oplevelse, der giver ordet “udsigtspunkt” en helt ny betydning, og som uden tvivl vil ændre din Instagram-feed for evigt.

Så hvis du har en ekstra $125,000 (ca 870.000,- DKK) liggende rundt omkring, og du leder efter en oplevelse, der er bogstaveligt talt ud af denne verden, så kunne Space Perspective være svaret på dine stjerneklare drømme. Det er en lille pris at betale for en rejse, der er alt andet end almindelig. Og hvem ved? Måske bliver “Jeg har været i rummet” den nye “Jeg har løbet et maraton” i sociale sammenhænge. Tør du at drømme stort? Space Perspective står klar til at tage dig med på en rejse, du aldrig vil glemme – bare husk at tjekke, om din rejseforsikring dækker rumrejser!

Du kan læse mere om Space Perspectives planer her. De forventer at være klar til at sende de første rum-turister i luften i 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.