Forside * Nyheder

Ikea Badring: Trådløs smart vandlækagesensor med alarm

-
Badring. Foto: IKEA

IKEA viser den nye smart vandsensor frem kaldet Badring

Den kommende Ikea Badring er en smart sensor designet til at opdage vandlækager. Produktet er dukket op til salg på IKEAs svenske hjemmeside.

Denne innovative enhed er kompatibel med Ikea Dirigera-hubben og er en ny sensor til møbelvirksomhedens sortiment af tilbehør til det smarte hjem. Ikeas sensorfamilie inkluderer også Parasoll (dør- og vinduessensor) og Vallhorn (bevægelsessensor).

Annonce:
Badring. Foto: IKEA

Ikea Badring er designet til at opdage vandlækager, uanset hvor den placeres – fra badeværelser og køkkener til områder med vandinstallationer.

Når den registrerer vand, udsender den en hørbar advarsel ved hjælp af en indbygget sirene. Med en IP44-beskyttelse og et standard AAA-batteri til strømforsyning kan Badring fungere pålideligt under forskellige forhold.

Badring. Foto: IKEA

Foruden den indbyggede alarm kan brugere også modtage advarsler om vandlækager direkte på deres mobiltelefon via Ikea Home Smart-appen. Det er dog vigtigt at bemærke, at Badring kun er kompatibel med Ikea Dirigera-hubben og ikke den ældre Trådfri Gateway.

Badring. Foto: IKEA

Med en arbejdstemperatur på 0-40 °C og kompakte dimensioner på 7 x 4 x 1,9 cm, er denne sensor praktisk og alsidig. Den kommunikerer via Zigbee 3.0-protokollen og er integreret med Ikeas øvrige sensorer.

Badring. Foto: IKEA

Pris og tilgængelighed

Badring er tilgængelig i Sverige på IKEAs hjemmeside til en vejledende pris på 99 SEK. Dansk tilgængelighed og pris endnu ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.