Forside * Nyheder

ZAGG lancerer nyt underlag til skrivebordet med trådløs opladning

-
Foto: PR

Zagg Desk Mat er et underlag til arbejdsbordet med trådløs opladning indbygget

ZAGG har introduceret en ny Desk Mat med indbygget trådløs opladning, designet til at gøre arbejdspladser mere organiserede og effektive. Denne opladningsmåtte/underlag til skrivebordet kan oplade enheder som mobiltelefoner, mus og tastaturer trådløst op til 10 watt.

Produktet, der kombinerer et fladt design med trådløs opladning, tillader opladning af forskellige enheder uden at ofre stil eller funktionalitet. Desk Mat er kompatibel med de fleste enheder, der understøtter trådløs opladning, herunder ZAGG’s egne Pro-tastaturer, Pro Mouse og Pro Stylus 2.

Annonce:
Foto: PR

Desk Mat er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har en blød stofoverflade og en skridsikker underside for stabilitet. En integreret USB-C-kabel forenkler tilslutning til strømkilder og reducerer behovet for ekstra kabler.

Yderligere funktioner omfatter op til 10W trådløs opladning, en glat og aftørbar overflade, der også tilbyder et præcist underlag til computermus, og plads til opbevaring af penne og stylusser.

Pakken inkluderer opladningsmåtten, et USB-C-kabel og en hurtigstartsguide.

Foto: PR

Pris og tilgængelighed

ZAGG Desk Mat koster kr. 369,-

Er nu tilgængelig på ZAGG.com og vil blive tilgængelig hos udvalgte forhandlere i løbet af maj og juni.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.