Forside * Nyheder

Danmarks største Expertbutik konkurs


Der er sikkert mange, der vil savne de gode besøg i KT-Radio  (Foto: recordere.dk)


 


Danmarks største Expertbutik konkurs


Expert i Odense, der tidligere var kendt som KT-Radio indgav i tirsdags konkursbegæring.


Expert / KT-Radio  indgav i tirsdags konkursbergæring. Dermed er det for nu slut med at besøge den tre etager høje butik centralt i Odense, der var kendt for deres engagementet i Hi-Fi produkter, ligesom det nok må forventes at Electro Days messen er aflyst permanent.


KT-Radio indgik i 2007 en tæt alliance med Expert-kæden, hvor man bl.a. overtog 10% af aktieejerskabet i Expert. Dette for at sikre KT-Radios overlevelse, men desværre er det ikke gået som forventet.


 


Underskud de sidste 3 år


De seneste tre års regnskaber viser et underskud på knap 13.5 millioner kroner. Expertkæden i Danmark kom sidste år også ud med et gigantisk underskud.


Peter Bøgholm, der er hovedejer af Expert i Odense, fortæller til Fyens Stifttidende, at ægteskabet mellem Expert og KT-Radio aldrig blev lykkeligt.


Det vides ikke om man forsøger at genopbygge KT-Radio / Expert Odense fra resterne af konkursboet.


For god ordens skyld vil vi gerne gøre opmærksom på, at KT Radio på Frederiksberg intet har at gøre med KT-Radio / Expert Odense.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.