Forside * Nyheder

Elgiganten og Fona får Apple Watch i sortimentet

-
Elgiganten
Foto: recordere.dk

Elgiganten bliver en af de danske butikskæder der vil føre Apple Watch. Starter salg fredag på nettet.

Apple har annonceret at Apple Watch kommer til Danmark på fredag d. 25/9, men har ikke fortalt hvor det kan købes.

Det er dog ventet at deres premium-forhandlere får uret i butikkerne. I Danmark er det Humac-kæden.

Annonce:

Forleden kunne engelske Dixons fortælle at kæderne Currys og Pc World stod overfor at sælge Apple Watch i Storbritanien. Da Dixons også ejer Elkjøp / Elgiganten i skandinavien så kunne den aftale bane vejen for at også de kæder fik Apples ur i sortimentet.

 

Salgsstart på nettet

I første omgang åbner salget på nettet, med mulighed for at afhente købet i en af butikkerne, og senere på året kommer uret også på display i Elgigantens 29 butikker.

“Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag d. 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk”, fortæller salgschef i Elgiganten, Michael West, til recordere.dk og fortsætter:

“Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul.”

 

Fona vil også lege med

Fona er gået stille med dørene, men på et hemmeligt link på deres hjemmeside, kan man se at Fona også vil sælge Apple Watch fra på fredag. Det er recordere.dk brugere der modtager nyhedsbrev fra Fona, der kunne fortælle om det.

Apple selv sælger også deres Apple Watch på nettet. Se priser her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.