Forside Nyheder

JVC satser på hjemmebiografen

JVC satser på alt-i-ét systemer til hjemmebiografen, og lancerer ikke mindre end 9 systemer i Europa dette forår. Topmodellen inkluderer en hel ny kombineret DVD+HDD recorder med 160GB HDD.Alt-i-ét systemerne er de populære systemer, hvor alt til at levere lyd+billede i hjemmebiografen medfølger. Forstærker, højttalere og DVD afspiller, samt DVD optager og harddisk optager i enkelte systemer.


Det mindste system er TH-S3. Dette yder 312W RMS lyd med 5.1 forstærker og tilhørende højttalere. DVD afspilleren tilbyder DVD-Audio og PAL progressive scan afspilning. Dette system ventes til Europa i april.


System nr.2 er TH-S5. Dette system yder 600W RMS, men ellers samme specifikationer som TH-S3 på de fleste punkter. Baghøjttalerne i dette system er omni-direktionale, de sender lyden ud i toppen istedet for mere diffus lyd fra de almindelige lyttepositioner. Det er sværere at høre præcis hvor lyden kommer fra. Dette system forventes til Europa i april.


System nr.3 er TH-SW8. Dette system er næsten identisk med TH-S5, men forbindelsen ud til baghøjttalerne er trådløs. Dette system ventes til Europa i juni.


Med TH-S9 systemet går JVC over til gulvhøjttalere i front, center og L+R. Selve systemet er i aluminium finish, og tilføjer yderligere features som WMA (Windows Media Audio) afspilning og et multimedia slot for memory-kort af typen SD og MMC. Dette system forventes til Europa i maj.


TH-SW9 er samme system som TH-S9, men forbindelsen ud til baghøjttalerne er trådløs. Dette system ventes til Europa i juni.


Med QP-D7AL og de følgende systemer tilbydes der komponent video udgang (fx. til projektor). Dette system yder 300W RMS. Det har en DR-M5 DVD optager (som en DR-M10 blot uden DV indgang). Der er AV receiver, 3 scart med RGB. PAL progressive scan udgang og omni-direktionale baghøjttalere for mere diffus lyd. Dette system ventes til Europa i april.


QP-F30AL yder 700W RMS, har digital forstærker, 4 gulvhøjttalere med omni-direktionale baghøjttalere. 3 st. RGB scart stik. 6.1 afspilning og PAL prograssive scan. Der er ingen DVD optager i dette system, kun en DVD afspiller. Forventes til Europa i april.QP-F70AL (billedet) får DVD optager, den anden nye model DR-M10 med DV indgang. Der er en omni-direktional bag-center højttaler, men ellers samme fine specifikationer som QP-FS30AL. Ventes til Europa i april.


Den nye topmodel er systemet QP-F90AL. Dette 6.1 system har fem “Direct Drive” gulvhøjttalere i nyt design. Det yder 700W RMS, har PAL progressive scan afspilning og de mange andre features fra de mindre modeller. Hjertet i dette system bliver den helt nye kombinerede DVD og harddisk-optager DR-MH30 med 160GB harddisk. Dette system ventes til salg i Europa fra juni.


Vi vender tilbage med mere nyt om den nye kombinerede JVC DR-MH30 recorder efterhånden som JVC frigiver flere detaljer om den.


Kilde: http://www.homecinemachoice.com/news/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displaynews.php?id=5642

Annonce:
Forrige artikelPrint på dine DVD skiver
Næste artikelEasy Media Creator 7
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.