Forside Nyheder

Microsoft Zune


Microsoft er ved at være klar med deres konkurrent til Appel iPod og Microsoft har valgt at kalde deres for Zune.


Zune kan afspille musik og videoer kan vises i det ret store display i den lille afspiller.


 
Toshiba Gigabeat og spionfoto af Zune


 


Zune er baseret på hardware fra Toshiba og minder en del om deres Gigabeat, dog bliver displayet større og knapperne ændret en smule. Knapperne under displayet bliver flyttet ned ved siden af ?hjulet? som slet ikke er et hjul, men blot en 5 funktions knap. Designet bliver hvidt eller sort.
 


Zune rummer en 30 eller 60 GB harddisk, 3? farvedisplay, FM-radio, usb 2.0 samt Wi-Fi.

Annonce:


Zune får en smart mulighed for at dele med andre Zuner og det forventes at der bliver en udlåns mulighed således at man kan låne en sang ud i et døgn. Ideen er selvfølgelig at låneren så skal købe rettighed til at beholde sangen.


 Og netop det med at købe musik forventes det også at Microsoft vil gøre sig stort i. Microsoft er faktisk et af de få store multimedia firmaer der ikke har den service i dag, men alle ved at der venter Microsoft millioner af dollars, når de starter en online musik butik.  Microsoft har ikke udtalt sig officielt om en evt kommende online musik butik.
De seneste rygter går på at Microsoft har købet rettighederne til The Beatles store musikkatalog og at de i en periode vil få ene forhandling af verdens mest solgte musik. The Beatles’s musikudgivelser kan pt ikke købes online nogen steder, men er netop blevet remixet med det formål at blive solgt online.


  


Zune og evt Microsofts Online Musik butik forventes at være klar til julehandlen.


 


Læs mere om Zune på nettet, fx hos Microsoft,  IT Svar, Gizmodo.com


 

Annonce:
Forrige artikelFælleskøb af Arion AT-9310 PVR
Næste artikelNy billig kvalitets DVD afspiller fra Denon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.