Forside Nyheder

Boxer har hårdt brug for TV 2 


Boxer kan have en Plan B, om at de sagtens kan undvære TV3-kanalerne i deres kanal udbud. Men det vil i så fald kræve fuld tilslutning fra TV 2, altså at de får en aftale i stand med TV 2 om distribution af alle TV 2’s nichekanaler.


Det skriver Mediawatch i dag, og uddyber:


“Selvom Boxer naturligvis vil foretrække, at TV3-kanalerne optræder i deres tv-pakker, så er det ikke utænkeligt, at Boxer har en plan B, en forretningsmodel uden TV3 og TV3+, fordi de vurderer, at TV3 i november 2009 kun kommer til at spille en sekundær rolle som drivkraft for salg af tv-pakker. TV3-brandet ikke længere er, hvad det var for 8-10 år siden, bl.a. på grund af en stærkt reduceret share. Men skal den plan være realistisk, skal Boxer forudsætte, at hele striben af nye TV 2-kanaler er med i deres tilbud og rigeligt vil kompensere.”


Årsagen til at Viasat indtil videre har sagt nej til Boxer, er højest sansynligt et penge spørgsmål. Boxers koncessionsbetingelser sætter en begrænsning på, hvor stor en del af kagen Viasat kan få, og her vurderer de at have en bedre forretning uden Boxer. For sagde de først ja til en lavere pris hos Boxer, vil de også være nødt til at sænke prisen på satellit og hos de store kabel-tv udbydere.


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Forrige artikelCyberlink PowerCinema: Et mediacenter alternativ
Næste artikelDigitalt TV: DR informerer også
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.