Forside Nyheder

Seminar: TV-Teknik og billedforståelse

Disse JKP seminarer henvender sig til professionelle, i butik eller AV firmaer.
Seminaret er ikke gratis. 


Bigture tilbyder denne vinter det første af tre kursusmoduler af “JKP Training Classes”.


På dette første modul, niveau 1, “Introduction to Display Technology” opnår kursisterne den grundlæggende viden om det optimale tv‐billede, samt information om hvad “den menneskelige faktor” betyder for, hvordan vi opfatter visuel information, og hvordan omgivelserne spiller ind på opfattelsen af det vi ser.


Deltageren vil få skabt et fundament, i relation til idealerne om vores tv‐system, hvor det er i dag, og hvad det skal udvikles hen imod. Ved at udvide billedforståelsen vil kursisterne blive i stand til, på en professionel måde, at vurdere et tv‐ eller videobilledes kvalitet.


På seminaret vil der f.eks. blive lagt vægt på begrebsafklaring, hvad er forskellen på LCD og Plasma, og hvad er farvetemperatur egentlig?


Derudover vil vi bl.a. gennemgå billedets bestanddele herunder billedets opbygning, farveforståelse, signaltyper, forbindelser, TV standarder, skærmtyper, projektion, billedteknologier, lærreder samt tilgængelige og nødvendige billedjusteringer.


Kurset ikke mærkespecifikt og derfor universelt anvendeligt, der afsluttes med en prøve som er kompetencegivende til niveau 2. Ved gennemførelse udstedes kursusbevis.


Dette kursus er rettet mod branchefolk og undervisningen vil foregå på dansk.


Seminaret finder sted: Torsdag d. 18. december 2008 fra kl. 8.30 til 17.00 i Vejle


 


Mere om tilmelding her  (PDF dokument)


 


Kilde: Bigture

Annonce:
Forrige artikelDemo aften med JVC HD750 & HD350
Næste artikelMerete Eldrup: Redningsplan for TV 2 klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.