Forside Nyheder

B&O til Audi A4 allroad quattro


 


Efter hundredevis af timer med lytning til musik og fintuning af lyden, er Bang & Olufsens lydingeniører klar med eksklusiv Car-Fi til Audi A4 allroad quattro.


Systemet benytter B&Os True Image DSP, der kan forvandle almindelig 2-kanal stereo til 7.1 kanals surround lyd. På samme måde kan 5.1 og 6.1 lyd fra DVD udvides til 7.1 lyd i bilen.


Via en målemikrofon i loftet på kabinen, måles de skiftende støjniveauer fra vej og motor, og nænsomt styres volume og ballancen imellem højttalerne, for optimal lytteoplevelse under kørslen.


Der er 14 højttalere og 10 forstærkere i denne installation, og det giver den rette ballance imellem audiofil lydkvalitet og power, uanset bilens hastighed.


Lydsystemet er integreret med Audi’ens MMI multi media interface.


Der er endnu ingen billeder af B&Os lydsystem til Audi A4 allroad quattro, men herunder følger lidt generelle billeder fra B&Os samarbejde med Audi.


 Illustration fra B&O samarbejdet med AudiIllustration fra B&O samarbejdet med AudiIllustration fra B&O samarbejdet med AudiIllustration fra B&O samarbejdet med Audi

Annonce:
Forrige artikelBoxer godkender Panasonic TV
Næste artikelCartoon og CNN hos Boxer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.