Forside Nyheder

Risiko for dyrere medarbejderbredbånd


 


Skattekommissionen lægger op til dyrere bredbånd, telefoni og pc’er stillet til rådighed af arbejdsgiveren.


“Hvis en medarbejder tildeles enten en pc, adgang til og brug af internet eller en fri telefon, beskattes medarbejderen årligt af 5.000 kr.,” hedder det i forslaget fra Skattekommissionen.


Hjemmepc-ordninger, hvor medarbejderen kan fradrage udgifterne op til et vist beløb for pc?er stillet til rådighed af arbejdsgiveren, skal ifølge Kommissionen afskaffes helt.


I dag bliver fri telefon beskattet med en standardsats på 3.000 kroner om året, mens bredbånd og hjemmepc kan være gratis, hvis medarbejderen er koblet på firmaets netværk. Den nye skat på bredbånd er langt mere generelt:

“Multimediebeskatningen er uafhængig af, hvor mange af elementerne medarbejderen tildeles. Der skal dog fortsat være tale om sædvanligt tilbehør til f.eks. en pc, så ordninger ikke udbredes til andet elektronisk udstyr, der som udgangspunkt ikke vil have erhvervsmæssige funktioner for medarbejderen,” hedder det i forslaget.


Forslaget om at indføre en multimedieskat vil ifølge Skattekommissionen indbringe ekstra 750 millioner kroner til staten, og er et led i den pakke der skal sænke danskernes topskat.


 


Kilde: ComOn

Annonce:
Forrige artikelZepto i modvind
Næste artikelOpdateringer til Panasonic blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.