Forside Nyheder

Ny dansk gaming-kanal i luften


Den nye danske tv-kanal om gaming, G-TV, kan nu ses gratis i Storkøbenhavn, Jylland og på Vestfyn.

Er du vild med gaming? Så er G-TV måske noget for dig!


G-TV er en dansk tv-kanal om alt, hvad der vedrører computer- og konsol-spil. G-TV tilbyder interview, foromtaler og anmeldelser i forbindelse med de nyeste spil. Vi viser nyheder fra spilverdenen, talkshow med gæster i studiet samt reportager fra turneringer og andre spilbegivenheder i ind- og udland.

?G-TV handler om fantasi og udfordringer og kan ses af alle, der kan lide at spille, dyste og lege,? siger Mads Ehrhardt, som er en af stifterne af G-TV. Han fortsætter: ?


Der er alt fra hurtige biler, benhård action og energisværd til historiske scenarier, strategiske udfordringer og eventyrlige universer med kæmpe monstre og magiske trylleformularer. Og så handler det om finurlige lege og intelligensudfordrende opgaver, for slet ikke at snakke om chancen for at være Ronaldinho eller Tiger Woods. G-TV giver dig denne fantastiske verden med det bedste inden for gaming. Alt, du skal gøre, er at tænde dit tv?.


Alt, hvad du behøver for at kunne se denne nye gaming-kanal, er en Boxer godkendt mpeg4 digital DVB-T modtager eller et DVB-T mpeg4 fjernsyn. Så kan du ganske gratis se G-TV med din stue- eller tagantenne i Storkøbenhavn, Jylland og på Vestfyn.


 


Dækningskort


Dækningskort Jylland/Fyn Dækningskort København


 


Kilde G-TV


 
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.