Forside Nyheder

Rosenmeier overtager Amitech


Rosenmeier Electronics i Nørresundby overtager de dele af Amitechs aktiviteter, der er foregået under Amitech navnet.


Amitech er ikke nyt for Rosenmeier, da Rosenmeier har været Amitechs primære distributør de sidste par år, så salg og service af Amitech produkter til forhandlere fortsætter i samme regi som før.


Rosenmeier Electronics A/S sælger kun gennem autoriserede forhandlere, så derfor er Rosenmeier ved at lave en aftale med en forhandler, om at drive www.amitech.dk, således at kunder der har købt direkte gennem www.amitech.dk også kan handle og blive supporteret i fremtiden.


Jørn Rosenmeier adm. direktør hos Rosenmeier udtaler: ?Vi er netop ved, at lægge sidste hånd på de nødvendige forhandler- og serviceaftaler der gør, at såvel service som salg kan håndteres fremover. Rosenmeier Electronics A/S er jo en distributør, så kun forhandlersalget vil gå via os, hvilket i fremtiden giver Amitech en ren kanalstrategi. Jeg forventer at kunne offentliggøre vores set-up op inden for en 14 dages tid, efterhånden som kontrakterne bliver underskrevet. www.amitech.dk vil således blive videreført af en forhandler, der også vil håndtere slutbrugersupporten, hvorimod forhandlerne fortsat vil blive supporteret af Rosenmeier selv?.


Lars Bjerg adm. direktør hos Amitech udtaler: ?Det glæder mig, at Amitech videreføres, og at ingen kunder kommer i klemme, da Amitech produkter også fremover bliver serviceret.?


Jens Christiansen, tidligere salgschef hos Amitech og nu produktchef for Amitech hos Rosenmeier siger: ?Amitech mærket er, ifølge Gallup, kendt af hver anden dansker og min plan er, at bruge Amitech produkterne til at dække de nicher hvor Rosenmeiers øvrige producenter ikke dækker, f.eks. fjernsyn med indbygget DVD afspiller.?


Jørn Rosenmeier supplerer med: ?Vi tror på at vores nicheproduktion af computere, der i dag sælges under navnet ?Unit?, vil blive styrket, når det bliver markedsført under det mere kendte Amitech navn.?


Hos Rosenmeier glæder vi os til fortsat at betjene eksisterende og nye kunder.


Den 111 år gamle og delvist familie og delvist hollandsk ejede distributør Rosenmeier Electronics A/S i Nørresundby har i dag over 800 millioner i omsætning.


 


Kilde: BFE

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.