Forside Nyheder

Rega RS højttalerne er landet i DK


Rega RS1


 


Rega RS er afløseren for Rega R. Der er tale om et serie kvalitetshøjttalere, til priser hvor de fleste kan være med.


“Vi er sikre på, at gengivelsen fra den nye Rega RS Serie vil overrumple alle der ved, hvad man ellers kan forvente sig i prisklassen.”, skriver forhandleren Medlyd i pressemeddelelsen, og fortsætter:


“I de 5 år Rega har produceret, den nu udgået R serie, præsterede den over forventning, alligevel har Rega, i årene der er gået, arbejdet målrettet med forbedringer, der nu lancierers I RS serien. En ny diskant og nye basenheder har løftet gengivelsen markant og dertil er finish og samlekvalitet blevet endnu bedre.”


Alle Rega højttalerenheder laves af Rega i England, kabinetterne laves i England og det hele samles, udmåles og testes på Rega fabrikken i Southend af uddannet og omhyggeligt personale. Ingen højttaler forlader fabrikken før den er sammenlignet med en reference for, at sikre, at alle højttalerne har den tilstræbte kvalitet.


 Rega RS1. Fra kr. 1.845/stk.


 


Diskanten


Medlyd skriver: “Diskanten er nu en af de bedste diskanter på markedet uanset pris”


Den nye HF 20 ZRR (Zero Rear Reflection) tager fat på problematikken omkring refleksioner fra polstykket bag ved membranen. Ved at lave en markant større udboring i polstykket opnår Rega, at alle de fasefejl, der normalt forefindes i konventionelle diskanter, minimeres og gengivelsen fremstår langt mere naturtro og dermed rigtig. Oveni afstedkomme silkemembranen og monteringen af kraftige magneter en gengivelse der er uden sidestykke i detaljerigdom, frigjorthed og lufttighed.


 


Mellemtone (/bas)


På alle Rega RS højttalerne sidder deres 5? enhed, konstrueret med støbt aluminium chassis og en papirmembran der er ekstrem let og stiv. Herved formår den, at starte og stoppe som den skal. Papirmembranen, der laves hos en tysk specialist, koster alene mere end 2 stk. af de typiske komplette 5? enheder fra Asien, der sidder i de fleste velrenommerede vestlige højttaler.


 


Bas


Her er der tale om 2 forskellige enheder. I de 2 største, RS7 og RS5, bruger Rega henholdsvis en 8? og en 7? med papirmembran, støbt chassis og 8 lags svingspole. Den 8 lags svingspole overflødiggør delefilter, da bassen selv ?glider af?. På den måde er RS højttalerne, at betragte som 2.vejs højttalere, hvor man slipper for komplekse og lydforringende delefiltre. Deres 5? er en variant med en 8 lags svingspole og benyttes som bas i RS3 sammen med den almindelige 5?.


 


Delefilter


Da enhederne der bruges er af højest mulig kvalitet, kan delefilteret gøres enkelt og godt. Få men gode komponenter sikrer et minimalt tab af den tilførte musik.


  


Pris og tilgængelighed  • Rega RS1 fra kr. 1.845,- /stk
  • Rega RS3 fra kr. 3.245,- /stk
  • Rega RS5 fra kr. 4.245,- /stk
  • Rega RS7 fra kr. 6.995,- /stk

Er tilsalg nu. Se mere på rega.dk


 Familiebillede af Rega RS. Fra venstre RS1, RS3, RS5 og RS7


Kilde: Medlyd

Annonce:
Forrige artikelCANAL9 kommer hos YouSee
Næste artikelDen nye blu-ray fra Marantz er her
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.