Forside Nyheder

Nye Sony PC højttalere med iPod dock


Sony lancerer sit første pc-højttalersystem med docking til iPod og iPhone.


Sony SRS-GD50iP er aktive PC højttalere, et integreret 2.1-kanals pc-højttalersystem med dock til iPhone, iPhone 3G og iPhone 3GS  • Dock, oplad, afspil og synkroniser iPod eller iPhone med iTunes
  • 2.1 højttalere med 2×10 watt sattelitter og 40 watt subwoofer
  • Trådløs fjernbetjening

Sæt din iPod eller iPhone ned i docking stationen, og oplad batteriet på din iPod samtidig med at du synkroniserer med dit iTunes-bibliotek på din Mac eller pc. Ved blot at trykke på en knap skifter du ubesværet mellem pc/Mac, iPod/iPhone eller andre tilsluttede lydkilder.


På centralenheden (med docking stationen) kan du styre strøm, volumen, bas, synkronisering med iTunes og skifte mellem de tilsluttede lydkilder, ligesom der er et stereo ministik til en MP3-afspiller eller andre lydkilder. Der er også stik til høretelefoner.


Desuden medfølger en trådløs fjernbetjening til styring af tænd/sluk, mute, afspil/pause, volumen, bas, søgning efter sange på iPod og iPhone, næste/forrige nummer og skift mellem de tilsluttede lydkilder såsom iPod, iPhone, pc, Mac og øvrige MP3-afspiller.


 


Pris og tilgængelighed 


Sony SRS-GD50iP er i butikkerne nu.


Den vejledende udsalgspris er kr. 1.999,-


 


Kilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelLIVE: Boxer spørgerunde (slut)
Næste artikelLetvægter HD camcorder fra Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.