Forside Nyheder

Philips lancerer nyt 3D Cinema 21:9 TV

PHILIPS lancerer 2010 nyhederne i Barcelona i denne uge. Vi er med dernede fra. Følg med her på recordere.dk, hvor vi samler informationer og indtryk.Billede af det første Philips 21:9 TV


 


Philips lancerer i år en række 3D TV, et af dem bliver en 3D udgave af 21:9 biograf TV.


Philips har her på 1. dagen for de mange produktlanceringer i Barcelona i denne uge, løftet sløret for nyhederne. En af nyhederne er det første TV i tilnærmet biografformat 21:9, med Full HD 3D.


Det nye Cinema 21:9 TV lanceres senere på året, og vil benytte aktive 3D briller. En trådløs sender i TV’et fortæller brillerne, hvornår de skal vise billedet til hhv. det venstre og det højre øje, for den optimale 3D oplevelse. Det er den type briller der kaldes aktive shutter briller.


 


3D Ready


Et nyt ord vi skal vænne os til dette forår er 3D Ready. Det betyder at et TV eller blu-ray afspiller er forberedt til 3D, men ikke har muligheden endnu.


Philips topmodeller her i foråret 2010 kommer som 3D Ready. Dvs. de lanceres uden 3D, men vil senere kunne opdateres med en “3D upgrade pack” som vil indeholde 2 par briller og den trådløse sender, og det vil være muligt at købe ekstra briller.


Udover 3D Cinema 21:9 vil 3D-opgraderingen kunne fås til de nye 8000- og 9000-serier LCD TV fra Philips.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.