Forside Nyheder

PlayStation 3 kommer med Full HD 3D


Sony bekræfter at opdateringen af PS3 til 3D, bliver med Full HD for alle udgaver af PS3.


Det skulle være ganske vist. Ikke at PlayStation 3 opdateres til 3D, men at det også bliver med Full HD opløsning på alle PS3 modeller. Det bekræftede Sony i forbindelse med et 3D arrangement fredag.


3D kræver normalt den nye HDMI 1.4, som PS3 modellerne ikke har. Den nye slim PS3 er HDMI 1.3, mens de ældre buttede udgaver har endnu ældre HDMI tilslutninger.


Ved 3D ser hvert øje noget forskelligt, hvorefter hjernen danner 3D billederne inde i hovedet. Uden HDMI 1.4 er 3D normalt begrænset til den halve opløsning, fordi billederne deles op i to halvdele med en del til det venstre øje, og en anden del til det højre øje.


Men Sony ændrer PS3, så HDMI udgangen adopterer de dele af HDMI 1.4 som har med 3D at gøre. Altså muligheden for at kunne udsende to video-strømme i Full HD, med de tilhørende data til displayet om hvordan det vises. Altså hvilke billeder der er til det venstre øje, og hvilke der er til det højre.


At det kun er PS3 der sådan kan bygges om til Full HD 3D, og ikke almindelige blu-ray afspillere, skyldes den kraftfulde Cell processor der sidder i PS3. Den processor er i stand til at levere signalerne med den dobbelte hastighed, som det kræves af et Full HD 3D signal.


Sony kunne ikke give nogen dato for hvornår PS3 får 3D. Men det ventes at blive i forbindelse med lanceringen af deres øvrige 3D produkter til sommer.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.