Forside Baggrund

Videoer om 3D: TV, Blu-ray og PlayStation 3


 


Sony holdt et teknisk 3D arrangement forleden, og gav en god indføring i hvad 3D TV er. Se videoerne her.


Disse videoer er for alle teknisk interesserede, som gerne vil vide mere om 3D TV, blu-ray og Playstation. Det er tanken at følge dem op med flere artikler om emnet, men vi har valgt at frigive videoerne først da de i sig selv forklarer det meste.


Videoerne er på engelsk, men de præsenteres i et forståeligt sprog. Selvom de er klippet ind til benet i redigeringen, så er de pænt lange. Men det er blot fordi der er rigtigt godt med “kød på” indholdet.


De er delt op i 3 hovedemner: Introduktion, dybde og PlayStation/blu-ray. Bemærk dog, at videoerne er lavet som 3 uafhængige videoer, og derfor er dele af indledningen den samme.


God fornøjelse
recordere.dk teamet


 


 


Video 1 – 3D Introduktion


Selvom det er Sony der præsenterer hvad de kalder “Sony 3D Experience”, så er præsentationerne her meget generelle og giver en god indføring i hele emnet 3D TV.


Denne første video introducerer 3D, 3D indhold, 3D systemer, 3D live og active shutter 3D løsninger.

Se videoen i en større udgave her


 


 


Video 2 – 3D i dybden


Denne video går mere i dybden med hvad 3D er. Hvilke 3D typer der findes, hordan det udsendes, hvordan TV’et afkoder og udsender det, hvordan brillerne splitter det til øjnene, hvilken opløsning det kommer i, 2D-3D konvertering, HDMI 1.4 ect.


Denne video er “et must” for alle teknik-nørder.

Se videoen i en større udgave her


 


 


Video 3 – 3D PlayStation og blu-ray


I denne video går Sony tættere på 3D PlayStation 3, 3D blu-ray, codecs og tilslutninger.

Se videoen i en større udgave her


 

Annonce:
Forrige artikelStofa udvider filmleje i Zaptor
Næste artikelMedieboks til display systemer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.