Forside Nyheder

Arrangement: Åbent hus med JVC HD350


Onsdag d. 13. oktober kl. 16.00 ? 19.30


Til de økonomiske og kvalitetsbevidste kunder afholder CSO i samarbejde med den danske distributør Imago Sonas Distribution en demoaften med JVC HD350. Det er muligt at få svar på alle tænkelige projektor og biograf spørgsmål.JVC HD350:


Siden HD350 udgik af JVC?s sortiment i marts 2010, har der været stor efterspørgsel efter denne model. Det har fået JVC til at genoptage produktionen af den meget populære projektor. HD350 er ligeledes tiltænkt til at kunne dække en stor efterspørgsel på Full HD projektorer i den lidt billigere ende. HD350 kommer på markedet til en pris der reduceret cirka 30 % i forhold til tidligere.


HD350 henvender sig til brugere, som ønsker en lydløs projektor, der leverer skarpe & farveægte billeder med høj kontrast. Projektoren er meget fleksibel at installere, da den har motoriseret zoom, fokus og horisontal og vertikalt lensshift.


I forbindelse med demonstrationen er det muligt at opnå specielle kampagnepriser på projektor, Chief beslag og fastramme / rullelærred fra Qualityscreen.


Den vejledende pris for JVC HD350 er 21.995,-
Finansiering over 36 md. 743 kr. pr. måned


 


CSO
Ulrikkenborg Allé 46
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 43 44 01 01
www.cso.dk
[email protected]


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.