Forside Nyheder

Smugkig på Sonys nye 2011 TV


Det nye Sony KDL-55EX723 har DVB-T2 tuner (se oversigt over alle funktioner)


 


Sony lancerer deres nye nordiske TV modeller onsdag, og en af nyhederne er at de er klar til DVB-T2.


Næste generation af digitalt antenne TV hedder DVB-T2. Det er en nyere udgave af det DVB-T, som benyttes i dag af DR, TV 2 og Boxer i dag.


En fordel ved DVB-T2 er at der kan sendes flere TV kanaler på den samme plads, og derfor er forventningen at DVB-T2 bliver nødvendig i fremtiden for at kunne sende flere HDTV kanaler til hustande med egen antenne. Men modtagelse af DVB-T2 kræver nye tunere i TV apparaterne. De gamle tunere kan ikke genbruges.


 Det nye Sony KDL-40NX723 har DVB-T2 tuner (se oversigt over alle funktioner)
 


 


Smugkig på 2011 nyhederne i Sonys TV


Sony lancerer deres nye 2011 modeller for Norden på et stort pressemøde onsdag i København, og en af nyhederne lader til netop at være DVB-T2 tuner. Så Sony har valgt at gøre 2011 modellerne lidt mere “fremtidssikret”, hvis man da ellers kan bruge den betegnelse i den omskiftelige tid som forbrugerelektronikken bevæger sig i.


Af andre nyheder i Sonys nye 2011 TV vil være Skype, altså muligheden for at foretage videoopkald via Skype igennem TV’et, med det stemmestyrede kamera og mikrofon der fås som tilbehør. Der kommer mere Internet TV, altså tjenester der leverer indhold ind i TV’et, samt fuld adgang til internettet fra TV’et via en normal Opera internet browser.


Og så kommer Sony endelig med USB recording. Det er muligheden for at tilslutte en USB harddisk, og optage TV udsendelser på den. En anden nyhed er at din smartphone kommer til at kunne fjernbetjene Sony TV’et.


Modeller som KDL-55EX723 og KDL-40NX723 (billederne ovenfor) får indbygget surround emulering. Hvor højttalerne i TV’et kan emulere 5-kanals surround. Sony kalder det 3D lyd, ligesom 3D TV kommer i flere af Sonys modeller i år.


Sonys nye TV kommer med en funktion de kalder TRACK ID. Når du hører et musik nummer i et TV program, og bliver nysgerrig efter at vide hvem der spiller, kan det klares via et tryk på fjernbetjeningen. TRACK ID finder informationer frem om titel, kunstner mv.


Tilsvarende kan søges informationer om en film eller TV program via Video Search funktionen. Her kan hentes oplysninger om skuespillere, instruktør, indspilningsår mv.


 


 


 
Det nye Sony KDL-46HX923 har DVB-T2 tuner (se oversigt over alle funktioner)


 


Flere detaljer om modellerne 


Mere information onsdag


Vi følger op med mere nyt og billeder af de nye Sony modeller onsdag. Men her er billederne af de tilsvarende amerikanske TV som Sony lancerede tidligere på måneden på CES:


Billeder af Sonys TV på CES


 


 Det nye Sony KDL-40CX523 har DVB-T2 tuner


 


Forsøg med DVB-T2 i København


Københavnerne kan allerede nu se med på DVB-T2 via forsøgssenderen fra Open Channel.


Se Første danske forsøg med DVB-T2


 

Annonce:
Forrige artikelAction holder til Ciscos videokamera
Næste artikelSpecifikationer på Sony KDL-40NX723
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.