Forside Nyheder

Nokia chef: Vores mobiler kommer ikke i nærheden af iPhone


Nokias nye topchef erkender i en intern mail, at selskabets mobiler ikke kan måle sig med Apples. En ny strategi er under opsejling.


Nokias tidligere topchef Olli-Pekka Kallasvuo blev i september sidste år, skiftet ud med Stephen Elop, der har haft højtstående placeringer i både Microsoft og Adobe.


Nu kommer den nye Nokia CEO med sin første virkelige baske melding, om den hæderkronede finske mobilproducent.


I en usædvanlig direkte mail til medarbejderne i koncernen, sætter Stephen Elop sig selv i scene, som en noget mere handlekraftig topleder, end hans forgænger, som af teleanalytiker John Strand, er blevet anklaget for, kun at være i stand til at sælge sovepiller.


 


Elop: Apple er foran


I mailen til medarbejderne, som techsitet Engadget har fået fingrende i, skriver Elop blandt andet: “Apple solgte den første iPhone i 2007, og vi har stadig ikke et produkt, der bare kommer i nærheden af deres brugeroplevelse.”


Han sammenligner også Nokia med en brændende olieboreplatform, hvor de ansatte nu kun kan vælge enten at brænde op, eller springe i de iskolde bølger nedenunder. Det skriver Berlingske.


Mailen til medarbejderne er særlig interessant, fordi Stephen Elop her fredag forventes at offentliggøre sine fremtidsplaner for den pressede finske virksomhed.


 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelSonos for Android
Næste artikelJVC slutter TV produktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.