Forside Nyheder

Rygte: En ny billigere iPhone på vej


Apple vil konkurrere med Android på pris, og skulle være på vej med en ny billigere iPhone.


Det er det internationalt anerkendte finansmagasin Bloomberg der fortæller, at Apple lige nu arbejder på en ny og meget billigere iPhone. Den skærpede konkurrence fra Android, betyder at Apple nu også vil konkurrere på markedet for de billigere smartphones.


Bloomberg har talt med en kilde, der har set prototypen af den nye iPhone. Kilden ønsker ikke sit navn frem, da Apples planer om et bredere produktsortiment indenfor mobiltelefoner endnu ikke er offentliggjort.


Analytiker hos Needham & Co. Charlie Wolf ser det som et naturligt skridt for Apple: “I stedet for at dække 25% af det globale marked for mobiltelefoner, vil Apple kunne gå efter 100%” udtaler han til Bloomberg.


Den nye iPhone, hvis navn endnu ikke kendes, er fysisk mindre end iPhone 4.


Apple overvejer angiveligt et prisniveau på $200 for den mindste model (omregnet 1100 danske kroner), og det forventes at den bliver klar til sommeren 2011.


Mens de nye større iPhones udstyres med hurtigere processorer og andre tekniske nyheder, vil den nye billige iPhone i stedet benytte teknologi fra de nuværende iPhones, som til den tid vil være billigere at fremstille.


Men det er endnu kun rygter. Selvom prototypen af den nye telefon findes, så kan Apple både nå at skrotte projektet og ændre på tidsplanerne flere gange, inden næste generation iPhones kommer.Kilde: Bloomberg

Annonce:
Forrige artikelVi ser mere web-tv
Næste artikelRadio Karen – Ny dansk TV “satire”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.